Moi, mitä etsit?

search

Roberto Sarotto Barolo

Roberto Sarotto Barolo

Roberto Sarotto Barolo

Roberto Sarotto Barolo on valmistettu Nebbiolo rypäleistä, joista noin kymmenesosaa on kuivatettu 3-5 viikon ajan. Kuivat rypäleet lisäävät viiniin konsentraatiota ja sokeria, mikä tuo makuun aromikkuutta, struktuuria ja runsautta. Viiniä kypsytetään 18-24 kk amerikkalaisissa, ranskalaisissa ja slovenialaisissa tammitynnyreissä. Tammikypsytys tuo makuun lisää syvyyttä ja aromaattisuutta kuten vaniljaa, nahkaa ja mausteisuutta. Roberto Sarotto Estates on piemontelainen perheyritys, joka yhdistää paikallisia traditioita sekä moderneja innovaatioita. Viinintekijä Roberto Sarotto perusti yrityksen vuonna 2001, mutta hänen perheellään on yli 200 vuoden kokemus viinien valmistuksesta. Vuosikerta 2020 oli Barolon alueella todella hyvä, tuottaen pitkäikäisiä viinejä.

Ruokasuositus:
nauta, juusto, suurriista, lammas

Tuotetiedot

Tuottaja: Roberto Sarotto

Rypäle: Nebbiolo 100%

Väri: Rubiininpunainen

Makutyyppi: mehevä & hilloinen

Maku: Täyteläinen, tanniininen, tumman kirsikkainen, karhunvatukkainen, vaniljainen, hennon nahkainen, mausteinen, tamminen

Alkoholi -%: 14.5

Tarjoilulämpötila: 16-18

Pullokoko: 0.75l

Pakkaustyyppi: Lasipullo

Saatavuus: Alko (420467)

Hinta: 29,20 €

Tuote Alkossa alko link