Inspiroidu oluesta Inspiroidu Trendit ja vinkit Hyvinvointi Bränditarinat Juoma ja ruoka Olut Viinit vanha Kaikki Instagram Instagram Hartwall Viinisi Inspiroidu viineistä Juoma ja ruoka, Olut Portterin rinnalle sopivat tuhdit liharuoat: olutliemessä haudutetut karitsanpotkat Paahteisen portterin seuraksi sopii ruoka, jossa on samanlaista jykevyyttä kuin tummassa oluessa itsessään. Tässä reseptissä portteri paritetaan karitsanpotkien kanssa. Erityisen toimivaksi kombon tekee se, että potkat haudutetaan portteriliemessä. Juoma ja ruoka, Olut, Olut ja ruoka Stout on jälkiruokaoluiden ykkönen: supersuklaiset Guinness-browniet Legendaarinen stout Guinness paritetaan usein tuhtien liharuokien tai irlantilaisittain ostereiden kanssa, mutta – kyllä – se toimii täydellisesti myös suklaan seurassa. Supersuklainen Guinness-brownie saa kuohkeutensa oluesta ja raikkautta hedelmistä. Testaa ja ylläty, miten hyvin tumma olut ja suklaa sopivat yhteen! Juoma ja ruoka, Olut, Olut ja ruoka Vehnäolut raikastaa rasvaiset ruoat: savulohitäytteiset letut ja olutmarinoitu punasipuli Raikas vehnäolut ja maukkaan rasvainen kalaruoka ovat super makupari! Savulohitäytteisten lettujen salaisuus on oluen käyttäminen taikinassa, mikä antaa letuille ihanaa pitsimäistä rapeutta. Trendit ja vinkit, Olut, Tietoa oluesta, Olut ja ruoka, Sesonki Erikoisen hyvää pääsiäistä! Trendit ja vinkit, Olut, Tietoa oluesta, Oluttrendit Erikoisen hyvää kesää Olut, Tietoa oluesta, Oluen valmistus Oluen historia on pitkä ja värikäs Oluen historia ulottuu yhtä pitkälle kuin ihmisen taito viljellä maata. Oluella on ollut roolinsa niin ruokavalion peruselementtinä, osana uskonyhteisöjen toimintaa kuin sodissa hengennostattajana. Kokosimme oluen tarinan kiinnostavimmat tärpit vuosituhansien varrelta. Olut, Tietoa oluesta, Oluen valmistus Näin oluen maku muodostuu – lue vinkit, miten tunnistat oman suosikkisi Tiesitkö, että oluen maun perusteita voi oppia tunnistamaan hörppy kerrallaan? Jos vaikka maltaisuutta tai katkeruutta on vaikea erottaa, metsästä esimerkiksi paahtoleivän, banaanin tai kahvin makua. Olut, Tietoa oluesta, Oluen valmistus Oluen raaka-aineet – vain vähän osia, mutta loputtomasti makuja! Oluen perusresepti vaikuttaa yksinkertaiselta: maltaita, humalaa, vettä ja hiivaa. Mutta mikä tehtävä kullakin näistä raaka-aineesta on oluen valmistuksessa ja maussa? Juoma ja ruoka, Trendit ja vinkit, Hyvinvointi, Olut, Olut ja ruoka, Alkoholiton Lupa herkutella: parempaa pikaruokaa ja alkoholitonta olutta Sen että viettää tipatonta tai on päättänyt panna elämäntavat remonttiin, ei tarvitse tarkoittaa ankeutta ja herkuista kieltäytymistä. Korkkaa alkoholiton olut ja kokkaa sen kaveriksi fiksummat versiot pikaruoista. Päivitimme pizzan, burgerin ja wingsit – katso ohjeet! Näytä edelliset 5 / 10 Näytä lisää
Juoma ja ruoka, Olut Portterin rinnalle sopivat tuhdit liharuoat: olutliemessä haudutetut karitsanpotkat Paahteisen portterin seuraksi sopii ruoka, jossa on samanlaista jykevyyttä kuin tummassa oluessa itsessään. Tässä reseptissä portteri paritetaan karitsanpotkien kanssa. Erityisen toimivaksi kombon tekee se, että potkat haudutetaan portteriliemessä.
Juoma ja ruoka, Olut, Olut ja ruoka Stout on jälkiruokaoluiden ykkönen: supersuklaiset Guinness-browniet Legendaarinen stout Guinness paritetaan usein tuhtien liharuokien tai irlantilaisittain ostereiden kanssa, mutta – kyllä – se toimii täydellisesti myös suklaan seurassa. Supersuklainen Guinness-brownie saa kuohkeutensa oluesta ja raikkautta hedelmistä. Testaa ja ylläty, miten hyvin tumma olut ja suklaa sopivat yhteen!
Juoma ja ruoka, Olut, Olut ja ruoka Vehnäolut raikastaa rasvaiset ruoat: savulohitäytteiset letut ja olutmarinoitu punasipuli Raikas vehnäolut ja maukkaan rasvainen kalaruoka ovat super makupari! Savulohitäytteisten lettujen salaisuus on oluen käyttäminen taikinassa, mikä antaa letuille ihanaa pitsimäistä rapeutta.
Olut, Tietoa oluesta, Oluen valmistus Oluen historia on pitkä ja värikäs Oluen historia ulottuu yhtä pitkälle kuin ihmisen taito viljellä maata. Oluella on ollut roolinsa niin ruokavalion peruselementtinä, osana uskonyhteisöjen toimintaa kuin sodissa hengennostattajana. Kokosimme oluen tarinan kiinnostavimmat tärpit vuosituhansien varrelta.
Olut, Tietoa oluesta, Oluen valmistus Näin oluen maku muodostuu – lue vinkit, miten tunnistat oman suosikkisi Tiesitkö, että oluen maun perusteita voi oppia tunnistamaan hörppy kerrallaan? Jos vaikka maltaisuutta tai katkeruutta on vaikea erottaa, metsästä esimerkiksi paahtoleivän, banaanin tai kahvin makua.
Olut, Tietoa oluesta, Oluen valmistus Oluen raaka-aineet – vain vähän osia, mutta loputtomasti makuja! Oluen perusresepti vaikuttaa yksinkertaiselta: maltaita, humalaa, vettä ja hiivaa. Mutta mikä tehtävä kullakin näistä raaka-aineesta on oluen valmistuksessa ja maussa?
Juoma ja ruoka, Trendit ja vinkit, Hyvinvointi, Olut, Olut ja ruoka, Alkoholiton Lupa herkutella: parempaa pikaruokaa ja alkoholitonta olutta Sen että viettää tipatonta tai on päättänyt panna elämäntavat remonttiin, ei tarvitse tarkoittaa ankeutta ja herkuista kieltäytymistä. Korkkaa alkoholiton olut ja kokkaa sen kaveriksi fiksummat versiot pikaruoista. Päivitimme pizzan, burgerin ja wingsit – katso ohjeet!