Moi, mitä etsit?

search

Helpot Ginger Joe -mocktailit

Ladataan sivua
Ginger Joe:

Helpot Ginger Joe -mocktailit

Ginger Joe goes mocktail – helpot vinkit alkoholittomiin drinkkeihin

Alkoholittomat juomat tekevät tietään juhlajuomien huipulle, mutta kannustamme kokeilemaan niitä myös kotioloissa arki-illan piristyksenä. Kokosimme yhteen helppoja ja houkuttelevia alkoholittomia drinkki-ideoita, joita yhdistää kipakka inkivääri. Jo muutamalla aineksella loihdit maukkaita elämyksiä ilman kikkailua!

 

Joe Molino

mansikoita
limelohkoja
basilikaa
jäämurskaa
1 plo Ginger Joe 0 %
alkoholitonta rommia

Kasaa lasin pohjalle mansikoita, limelohkoja ja basilikaa. Lisää jäämurskaa ja loraus alkoholitonta rommia.
Täytä lasi alkoholittomalla Ginger Joella ja nauti!

 

Mansikka-Joe

200 g pakastemansikkaa
1 plo Ginger Joe 0 %
lime
sokeria
vaahterasiirappia

Kumoa pakastemansikat blenderiin ja lisää pullollinen alkoholitonta Ginger Joea. Surauta soseeksi ja mausta omaan suuhun sopivaksi – lisää kirpeyttä limemehulla ja makeutta vaahterasiirapilla. Surruttele tarvittaessa uudestaan.

Pyyhkäise lasin reunat limeviipaleella ja pyörittele sokerissa. Nauti hileinen mansikkapommi parhaita kesämuistoja fiilistellen.

 

Basilika-Joe

lime
basilikaa
ruokosokeria
soodavettä
1 plo Ginger Joe 0 %

Nosta lasin pohjalle reilu annos basilikaa ja 2-3 siivua limeä. Lisää 1 rkl ruokosokeria ja murskaa antaumuksella. Kaada lasi puolilleen alkoholitonta Ginger Joea ja täytä loppuun soodavedellä. Koristele sitrussiivuilla ja basilikalla.

 

Hot Joe

1 plo Ginger Joe 0 %
kanelitanko
tähtianiksia koristeluun

Lämmitä Ginger Joe kattilassa kanelitangon kanssa. Kalasta kanelitanko kattilasta ja huuhtele se, mikäli haluat käyttää sitä uudelleen. Kaada kuuma Ginger Joe kuppiin ja nauti villasukat jalassa sohvannurkkaan käpertyen. Toimii myös retkieväänä termarissa!